Sidor

tisdag 7 september 2010

En liten apa hoppade i sängen...



Isis älskar verkligen den sången! Så vad passade bättre än ett härligt dagis-set med apor på? Har mer tyg liggande här hemma så lillebror Dotte ska få likadant set han med. Fast med body istället är det tänkt. Väntar bara på att Ottobres nummer 6 från 2007 ska dimpa ner, tänkte prova mönstret på omlottbody som finns i den.


Mönster Jacka (Nr 82002) från Stoff och Stil stl 2 år (92 cl) och Joggingset (Nr 81004) från Stof och Stil stl 92 cl.

Material Cremefärgad bomulls-jersey med bruna apor, brändorange velour samt brändorange och brun muddväv. Allt från Stoff och Stil.

+Bra+ Gillar verkligen Stoff och Stils tyger! Härliga tryck för barn och ofta väldigt bra kvalité till en billig peng! Jackan var ett lite mer avancerat mönster som var väldigt rolig att sy! Gillar även alla gulliga symärken som matchar tygerna! Det sätter verkligen lite extra piff och Isis tycker det är så roligt.

-Dåligt- Tycker att det är jättetråkigt att Stoff och Stil säljer sina mönster sorterat i storlekar... Det är väl en sak till vuxna som för det mesta håller sig i samma storlek, men barn växer ju så fort och ibland hinner man bara använda mönstret till ett enda plagg innan storleken är urvuxen... Efter att ha tittat runt i lite andra sybloggar har jag dock upptäkt både Hanne Meedom och Ottobre, så det lär bli mer av den varan framöver istället!


2 kommentarer:

Novembersara. sa...

Har du gjort den där själv?? Vad duktig du är!

fia sa...

gud vad duktig du är! det ser ut som att det är köpt från butik, jättefint!